Vitamailin BioBalance-tuotesarja

Yleistä 

Nämä ehdot koskevat sopimusta tuotteiden ja palvelujen toimittamisesta loppuasiakkaille Suomessa. Sopimuksessa tuotteista ja palveluista voidaan myös käyttää nimityksiä tavara tai tavarat.

Osapuolet

Myyjä: Vitamail AS, C/O Wepack P.O. Box 10280, 00002 Helsinki. Puhelin 09-31544888, sähköposti asiakaspalvelu@vitamail.fi. Yritystunnus SE502084688601. Ehdoissa käytetään nimityksiä «Vitamail», «me» tai «meitä».

Ostaja: Henkilö, joka on merkitty ostajaksi tilauksessa, myyntikanavasta riippumatta, ja josta käytetään nimityksiä «sinä», «sinua», «sinun», tai «asiakas». Henkilön on oltava yli 18-vuotias voidakseen tulla Vitamailin asiakkaaksi. 

Tilaus

Ryhtyessäsi Vitamailin asiakkaaksi teet jatkuvan, toistaiseksi voimassa olevan tilauksen, jolla ei kuitenkaan ole sitovuusaikaa eikä tiettyä sopimuskautta. 

Jos et ilmoita meille lopettavasi tilausta vähintään 30 vrk ennen seuraavaa ajastettua toimitusta, saat meiltä lähetyksen joka 4. kuukausi, kunnes itse irtisanot tilauksen. 

Tilaus on, kuten sanottu, jatkuva, ja voit itse tehdä siihen muutoksia – kuten siirtää lähetystä, pitää tauon lähetyksistä tai lopettaa tilauksen. 

Hinnat

Hintamme on annettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hinta voi vaihdella myyntikanavasta, jakelijasta tai erikoistarjouksista riippuen. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, kunnes niitä muutetaan. Ilmoitus hinnanmuutoksista annetaan hyvissä ajoin, ennen kuin muutokset tulevat voimaan; viimeistään 1 kuukausi ennen muutosta. Tutustumistarjouksia ei voi hyödyntää rekisteröitymällä/irtisanoutumalla toistuvasti, koska ne ovat ensisijaisesti uusia asiakkaita varten. Enintään 1 tutustumistarjous asiakasta kohden. 

Jokaisen lähetyksen päälle tulevat voimassa olevat posti- ja toimituskulut, jos muuta ei ole sovittu. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa 093 154 4888, maanantaista perjantaihin klo 10.00 – 16.00. Vastaamme kysymyksiin myös Facebook-sivuillamme. Hallinnoidaksesi tilaustasi voit myös kirjautua sisään «asiakasportaali» -kohdasta, osoitteessa vitamail.fi

Maksaminen

Maksu suoritetaan laskulla. Lasku lähetetään toimituksen yhteydessä tavaran ostajalle. Maksuehdot näkyvät laskussa.

Toimitus

Toimitamme lähetyksiä vain Suomen rajojen sisällä. Tilauksesi saapuu postilaatikkoosi n. 5-7 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Sen jälkeen saat meiltä lähetyksiä sovitun toimitusvälin mukaisesti. Erikoistarjousten, suurempien tai useampien tilausten kohdalla voit joutua noutamaan tavarat postitoimipisteestä, koon ja painon mukaan. Osoitteesi muuttuessa sitoudut päivittämään meille uuden osoitteesi.

Henkilötiedot

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Tallennamme ja käytämme näitä tietoja ylläpitääksemme ja hoitaaksemme asiakassuhdetta, mukaan lukien tiedottaminen Vitamail AS:n tuotteista, palveluista ja muista palveluista. Asiakas hyväksyy, että Vitamail AS voi käyttää mitä tahansa viestintämuotoa, mukaan lukien kirjeet, puhelin, sähköposti ja tekstiviestit, tiedottaakseen tai markkinoidakseen tuotteitaan. Jos haluat peruuttaa tämän suostumuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä täältä

Palautusoikeus 

Asiakkaana sinua suojaa kuluttajansuojalaki ja sinulla on 14 päivän ehdoton palautusoikeus alkaen siitä päivästä, kun vastaanotat ensimmäisen lähetyksen (kutsutaan myös kokeilupaketiksi tai aloituspaketiksi). Palautusoikeus tarkoittaa, että sinulla on oikeus peruuttaa kauppa avaamattoman pakkauksen osalta ja palauttaa tavara meille. Jotta peruuttamisoikeus toteutuu, on tuote toimitettava meille saman määräisenä ja -kuntoisena, kuin olet sen vastaanottanut. Mahdollisen palautuksen kustannuksista vastaat itse. 

Lisätietoja palautus-/peruuttamisoikeuden käyttämisestä löytyy peruuttamislomakkeesta, jonka löydät täältä.

Palautusoikeus tilaussopimustuotteille (jatkolähetyksille)

Palautusoikeus koskee vain ensimmäistä saamaasi toimitusta (kutsutaan myös kokeilupaketiksi tai aloituspaketiksi). Seuraavat tavaralähetykset ovat identtisiä, eikä ensimmäisen lähetyksen jälkeen saapuville lähetyksille ole sen vuoksi palautusoikeutta. Meillä on oltava sinulta peruutustieto viimeistään 30 päivää ennen seuraavan toimituksen lähettämistä (seuraavan toimituksen lähetyspäivämäärä näkyy laskussa), jos haluat irtisanoa tilauksen, ja jotta voimme keskeyttää toimituksen.

Emme hyvitä meille takaisin lähetettyjen jatkolähetysten osalta laskuja. Jos haluat, että palauttamasi jatkolähetys lähetetään sinulle uudelleen, perimme sinulta 10 euron maksun, joka kattaa käsittely- ja lähetyskulut.

Reklamaatiot

Kaikkien puutteellisten lähetysten osalta annetaan lain mukainen täysi reklamaatio-oikeus. 

Se on kuitenkin rajattu tavaran viimeiseen käyttöpäivään, joka löytyy pakkauksesta, edellyttäen, että oikeaa säilytysohjetta on noudatettu ja että enintään kaksi kuukautta on kulunut siitä, kun reklamaation aihe on huomattu.  Kaikissa olosuhteissa ostaja on velvollinen reklamoimaan kohtuullisen ajan kuluessa virheen löytymisestä. Reklamaation, virheen tai puutteen kohdalla sinulle korvataan mahdolliset toimituskulut. Jos haluat reklamoida tai sinulla on kysyttävää reklamaatiosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Riita-asiat

Valitukset tulee osoittaa meille kohtuullisen ajan kuluessa, katso kohta Reklamaatiot. Osapuolten tulee yrittää ratkaista mahdolliset kiistat sovittelun kautta. Jos tämä ei onnistu, ostaja voi ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan sovittelua varten. Kuluttajaneuvonta on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 0295053050 tai yhteydenottolomakkeella osoitteessa https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/kuluttajaneuvonta/

Lain ja oikeuspaikan valinta 

Sopimus on Suomen lain alainen. Osapuolten väliset riita-asiat tulee yrittää ratkaista neuvotteluteitse. Jos neuvottelut eivät tuota tulosta, asia siirtyy tuomioistuimelle. 

Vastuuvapauslausekkeet ja -rajoitukset

Vitamail pidättää oikeuden siirtää tämän sopimuksen mukaiset oikeutensa ja velvollisuutensa toiselle osapuolelle. 

Vitamail pidättää oikeuden muutoksiin, jotka johtuvat tuotantoseisokeista, vääristä hinnoista tai toimitusongelmista, jotka eivät johdu yrityksen toiminnasta. 

Vitamail pidättää myös oikeuden painovirheisiin, hintavirheisiin, arvonlisäveron ja muiden maksujen muutoksiin. Mahdolliset tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin varastossa riittää tavaraa. 

Vitamail ei vastaa tuotteen väärästä käytöstä. Seuraa suositeltua annosteluohjetta.

Sopimusehtojen muuttaminen

Ehtoja voidaan muuttaa tarpeen mukaan ja/tai, jos julkiset muutokset tai lisäykset vaikuttavat näihin ehtoihin. Ehtojen muuttuessa saat meiltä ilmoituksen. Ilmoitus annetaan vähintään 1 kuukausi ennen niiden voimaantuloa. Jos haluat irtisanoa sopimuksesi muuttuneiden ehtojen vuoksi, sinulla on siihen täysi oikeus. Jos osapuolten välistä sopimusta ei sanota irti, tarkoittaa se, että hyväksyt päivitetyt ehdot. Uusista ehdoista tiedotetaan sivustollamme tai tavaran toimituksen yhteydessä.