Yleisimmät kysymykset ja vastaukset

Tähän olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita olemme saaneet asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä BioBalance sisältää?

Ravintosisältö vuorokausiannosta kohti (2 tabl.):

Rakkohauru400 mg
Voikukka300 mg
Artisokka200 mg
Triphala-uute 150 mg
– Therminalia chebula50 mg
– Therminalia belerica50 mg
– Emblica officinalis50 mg
Tamarindi-uute 100 mg

Ainesosat:

Rakkohauru (Fucus vesiculosus) -uute, voikukka (Taraxacum officinale) -uute, latva-artisokka (Cynara scolymus) -uute, triphala (Terminalia chebula/ Rohtoketapani, Terminalia belerica/ketapani, Emblica officinalis/Intian karviainen) -uute, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), tamarindi (Tamarindus indica) -uute, paakkuuntumisenestoaineet (natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Tabletin pinnoite: hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja glyseroli

Kenelle BioBalance sopii?

BioBalance on kehitetty kaikenikäisille naisille ja miehille. Tuote on suunniteltu ruoansulatukselle ja suoliston hyvinvoinnille.

Kuinka usein minun pitäisi ottaa BioBalancea?

Suosittelemme, että otat kaksi tablettia päivittäin ainakin 4-6 kuukauden ajan parhaimman vaikutuksen saamiseksi.

Voinko käyttää Biobalancea, jos olen allerginen jollekin ainesosalle?

Jos olet herkkä jollekin tuotteessamme käytetylle aineosalle, suosittelemme, että keskustelet lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat tuotteen käytön.

Mihin aikaan minun pitäisi ottaa BioBalancea?

Suosittelemme, että aloitat päiväsi kahdella tabletilla, mutta ne voidaan ottaa myös myöhemmin päivällä.

Kuinka vanha minun täytyy olla, jotta voin tilata BioBalancen?

Kaikkien tuotteidemme tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja.

Voinko ostaa BioBalancea kaupasta tai apteekista?

Emme myy tuotteitamme kaupoissa ja apteekeissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme asiakkaidemme saavan tuotteen tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon ja edullisemmin ilman välikäsiä ja ilman pitkää varastointiaikaa.

Voinko käyttää Biobalancea, jos käytän lääkkeitä?

Tuotteemme koostuvat yksinomaan luonnollisista aktiivisista aineista, joilla ei ole todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Emme kuitenkaan voi taata, että nämä voimakkaat aineosat eivät vaikuta joihinkin lääkkeisiin, ja suosittelemme siksi kaikille asiakkaillemme kääntymistä lääkärin puoleen, jos he käyttävät lääkkeitä terveydentilan vuoksi. Ole erityisen varovainen, jos käytät korkean verenpaineen tai sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä.

Onko Biobalancella sivuvaikutuksia?

Tuote sisältää vain luonnollisia aktiivisia aineita, joiden ei ole ilmoitettu aiheuttavan sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet herkkä jollekin aineosalle tai yhteisvaikutus lääkityksen kanssa mietityttää.