Eila: – Vihasin turvonnutta vatsaani

Eila on aktiivinen ja energinen nainen, jolla on 12 lastenlasta ja intohimo liikuntaan sekä toisten ihmisten auttamiseen. Valitettavasti hän koki suurta epämukavuutta, mikä johtui kovasta vatsasta ja turvotuksesta, ja se teki hänen arjesta haastavaa.

”Koin paljon epämukavuutta ja minulla oli paljon ilmaa vatsassa. Tunsin usein, että minun piti mennä vessaan ilman, että sieltä tuli mitään ulos”, kertoo Eila, joka oli viettänyt aivan liian monta tuntia normaalin viikkonsa aikana wc-pöntön äärellä.

Lopulta epämukavuus kasvoi niin suureksi, että hän aloitti useita tuotekokeiluja pelkässä epätoivossa. Mukana oli mm. erilaisia tunnettuja kuituvalmisteita ja pellavansiemeniä.

Ne eivät ratkaisseet kuitenkaan mitään.

”Sitten minulla oli itse asiassa päinvastainen ongelma ja aloin kamppailla löysän vatsan kanssa”, Eila naurahtaa. Mutta naurun takana on myös paljon huolta. Eila rakastaa käyttää kehoaan, pysyä liikkeessä ja olla aktiivinen sekä perheen että ystävien kanssa.   

”Pyöräilen kesäisin joka päivä, ja näin talvisin ajan kuntopyörällä, käyn pitkillä kävelyillä ja rakastan yllättää ystäviäni siivoamalla heidän kotejaan”, hän sanoo. Mutta jos vatsa tuntuu turvonneelta ilmapallolta, sattuu tehdä sitä, mitä muuten rakastat.

Vuosien varrella Eila on siis kokeillut suurinta osaa itsehoitotuotteista ja valmisteista, mutta vatsavaivat vain tuntuivat pahenevan.

Muutos alkoi tuntua

”Yhdessä vaiheessa juoksin vessassa melkein koko ajan, ja minulla oli kauheat ilmavaivat. Silloin en voinut poistua kotoa lainkaan. Se oli liian noloa”, hän sanoo suoraan.

Mutta Eila ei voinut luopua ratkaisun etsimisestä, ja kun hän näki uuden vatsatuotteen, hän päätti kokeilla sitä.

”Nyt olen käyttänyt BioBalancea muutaman viikon ajan ottamalla kaksi ohjeen mukaista tablettia päivässä. Ja vaikutus on aivan erinomainen”, hän sanoo helpottuneena. ”Syön aterian n. neljän-viiden aikaan iltapäivällä ja otan pillerit sen jälkeen. Aamulla vatsa toimii hyvin”, toteaa Eila helpottuneena.

”Epämukavuus on poissa, ja ruoansulatus on nyt paljon normaalimpaa. Ja parasta on, että minun ei tarvitse pelätä ulos menemistä ja asioiden tekemistä tai sitä että joudun istumaan koko päivän vessassa,” Eila sanoo.

Biobalance sisältää muun muassa rakkohaurua (Bladderwrack), joka voi edistää tervettä ruoansulatusta.

Nyt hänellä on energiaa ystäville ja perheelle.

”On kauhea tunne, jos sinulla on epämiellyttävä tunne vatsassa. Minua käskettiin aina liikkumaan kunnolla epämukavuuden voittamiseksi. Mutta liikuin jo paljon, eikä mikään auttanut, ennen kuin aloitin Biobalancen!

Joten nyt Eila suosittelee tätä tuotetta kaikille, jotka kokevat epämukavuutta vatsassaan:

”Nykyään vatsani on yhtä hyvä kuin nuorempana”, hän naurahtaa.

* Rakkohauru voi edistää suoliston terveyttä ja ruoansulatusta. Voikukka voi edistää ruoansulatuskanavan hyvinvointia prebioottisilla vaikutuksilla. Artisokka voi edistää suoliston normaalia toimintaa. Triphala voi auttaa aktivoimaan ruuansulatusta. Terminalia Belerica voi auttaa ylläpitämään ruoansulatuskanavan limakalvoa. Emblica Officinalis voi auttaa tukemaan ruoansulatusta ja tamarindi voi auttaa helpottamaan ruoansulatusta.

Kokeile Biobalancen 60 päivää

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.